Saturday, February 11, 2012

Traficantes de Sueños, Librería, Editorial, Distribuidora

Traficantes de Sueños, Librería, Editorial, Distribuidora

Grabado el viernes 3 de febrero en el Casal Popular de Castellón Con la participación de Beatriz García y Almudena Sánchez del Observatorio Metropolitano.

Editat per Traficantes de Sueños, aquest llibre ens acosta a qüestions d'actualiat als debats dels moviments socials: Com es va gestar la crisi? Quins resultats estan tenint les polítiques dutes a terme per "en teoria" eixir de la crisi? Com ens afecta la socialització del deute privat? Com ens situem en aquest nou escenari on s'articulen noves i trencadores formes de protesta (15M a l'estat espanyol, vaguistes de França, moviment de les places gregues,...)?... Com s'assenyala des del llibre, és enaquestes noves emergències socials, en aquest nou "work in progress" des d'on es poden trobar eixides socials a la crisi.

L'Observatorio Metropolitano de Madrid és un col·lectiu híbrid d'investigació i intervenció política format per activistes i professionals de diferents àmbits. el seu principal objectiu és oferir sintesis crítiques sobre les principals línies de transformació de les ciutats contemporànies. Així, l'Observatorio Metropolitano ha desenvolupat una destacable tasca d'investigació activista traduida en més que interessants aportacions i textos que suposen un enriquiment de l'anàlisi feta des dels moviments socials. Més info: www.observatoriometropolitano.org

No comments: